top of page
Ieškoti

„Mankštos fiesta 2022“

Gegužės 18 d. į Rokiškio Liongino Šepkos parką susirinko miesto darželių priešmokyklinukai. Organizatoriai, Neringa Mikšėnienė, Jolanta Blažienė iš lopšelio-darželio „Pumpurėlis“, Rasa Tūskaitė iš lopšelio-darželio „Varpelis“ ir Rokiškio švietimo centras, sukvietė visus į rytmetį „Mankštos fiesta 2022“. Į Mankštos fiestą atvyko Rokiškio lopšelio-darželio Pumpurėlis“ „Boružiukai“ ir „Smalsučiai“, lopšelio-darželio „Nykštukas“ „Bitutės“, lopšelio-darželio „Varpelis“ „Saulės zuikučiai“ ir „Pelėdžiukai“, dar vieni „Pelėdžiukai“ iš Senamiesčio progimnazijos ir mokyklos-darželio „Ąžuoliukas“ „Mažųjų mokyklėlės“ priešmokyklinukai.

Mankštos fiestoje dalyvavo Rokiškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro atstovė Laimutė Narbutienė, Rokiškio rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Aurimas Laužadis, specialistė Jolita Geidanienė, Rokiškio švietimo centro metodininkė Rosita Lasienė.

Judėjimas yra neišsenkanti saviraiškos, savireguliacijos ir supančio pasaulio pažinimo priemonė, sakė mokytojos Neringa, Jolanta ir Rasa , organizavo bendrus mankštos pratimus, o komandos demonstravo savo paruoštus šokius ir žaidimus, mokė savo draugus

Tinkamas oras, puikiai nusiteikę rytmečio dalyviai ir svečiai sukūrė visiems tikrą šventę. Rytmetyje dalyvavusios komandos buvo apdovanotos Rokiškio švietimo centro padėkomis, sveikatos biuro ir Švietimo ir sporto skyriaus dovanėlėmis.




18 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page