top of page
Ieškoti

„Veiklus senjoras“

Spalio 24 d. Rokiškio švietimo centre įvyko klubo „Veiklus senjoras“, kuris nuo 2016 metų veikė prie Rokiškio švietimo centro ir Rokiškio Trečiojo amžiaus universiteto (TAU) narių bendras susitikimas.

Stanislava Juškienė, ilgametė Rokiškio TAU vadovė, savo vykdytas funkcijas perdavė Rokiškio švietimo centrui ir pasiūlė sujungti Rokiškio TAU ir klubą „Veiklus senjoras“.

Susitikimo dalyviai vienbalsiai pritarė tokiam pasiūlymui – įkurti Rokiškio TAU prie Rokiškio rajono savivaldybės švietimo centro.

Dalyviams buvo pristatytos numatomos veiklos: meninio pobūdžio užsiėmimai, sportiniai užsiėmimai, paskaitos ir kt. , vyko diskusijos, nariai susipažino, išsakė savo lūkesčius.

Rokiškio TAU prie Rokiškio rajono savivaldybės švietimo centro koordinatorė Rosita Lasienė pasiūlė stoti į Nacionalinę trečiojo amžiaus universitetų asociaciją (NTAUA), kuri vienija 49 Trečiojo amžiaus universitetus iš visos Lietuvos. Dalyviai pritarė. Buvo pateiktas prašymas ir jau lapkričio 3 d. iš NTAUA gauta džiugi žinia, kad Rokiškio TAU prie Rokiškio rajono savivaldybės švietimo centro priimtas į NTAUA ir tapo 50-uoju NTAUA nariu.

Lapkričio 8 d. Rokiškio TAU dalyviai rinkosi į meninės veiklos užsiėmimą „Kalėdinė dekoracija“ . Mokytoja Loreta Rimšienė pasiūlė pasigaminti po žaisliuką eglutei. Darbas, reikalaujantis kruopštumo, atidumo ir kūrybiškumo užtruko, bet rezultatas pranoko lūkesčius.

Šiai metais Rokiškio TAU planuojamos meninės veiklos, šokio pamokėlės, o gruodžio mėnesį TAU narius pakviesime į gongų terapijos užsiėmimą.

2023 metų veiklos programoje bus numatomas susipažinimas ir bendradarbiavimas su kitais NTAUA nariais, laukiama pasiūlymų iš asociacijos. Tikimasi, kad narystė asociacijoje dar labiau suaktyvins ir įprasmins Rokiškio TAU narių veiklą.



27 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page